Şehitlere veda...

Şehitlere veda...
Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terör operasyonunda şehit düşen Uzman Çavuş Tiken ve Uzman Çavuş Arslan ile Erzurum'daki operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz'ın cenazeleri, memleketlerinde toprağa verildi.

Şehitlere veda...

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terör operasyonunda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Onur Tiken'in cenazesi, memleketi Ordu'da toprağa verildi.

Şehit Tiken (24) için Çatalpınar ilçesi Ortaköy Mahallesi'ndeki babaevinde helallik alındı.
 

Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, meslektaşlarının omzunda ilçe stadyumundaki tören alanına getirildi. Burada anne Esma ile baba Alaattin Tiken taziyeleri kabul etti.

Törene katılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş da şehidin yakınlarına taziyelerini iletti.

Şehidin 7 ay önce nişanlandığı Aslı İbaç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Onur Tiken'in tarifi olmayan bir insan olduğunu belirterek, "Vatan sağ olsun, terörün Allah belasını versin. Başka bir şey söylemek istemiyorum." dedi.

Jandarma Uzman Çavuş Onur Tiken'in cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Ortaköy Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Göreve 2014'te başlayan Tiken'in, birkaç ay sonra nişanlısı İbaç ile düğün yapmayı planladığı öğrenildi.

Balıkesir'de şehit acısı

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terör operasyonunda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu dün şehit düşen 20 yaşındaki Uzman Çavuş Erbil Arslan, memleketi Balıkesir'in Susurluk ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Arslan için Göbel Mahahallesi'ndeki babaevinde helallik alındı. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, askerlerin omzunda Mahalle Meydanı'na getirildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar