Şehit annesi Nihal Olçok'tan CHP'li Özel'e destek!

Şehit annesi Nihal Olçok'tan CHP'li Özel'e destek!
15 Temmuz darbe girişimi sırasında eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok'un, CHP'li Özgür Özel'i arayarak geçen hafta olan açıklamalarından memnun olduğunu dile getirdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, geçen hafta yaptığı açıklamada, Abdullah Tayyip Olçok'un da kendilerinin şehidi olduğunu, gözyaşı döktüklerini, diğer yandan Ali İsmail Korkmaz, Berkin Elvan için de gözyaşı döktüklerini söylemişti.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Özgür Özel’in açıklamasının ardından yaşananları kaleme aldı.

Muharrem Sarıkaya, bugünkü yazısında konuya ilişkin şu bilgileri paylaştı:

“Ali İsmail Korkmaz ile Abdullah Tayyip Olçok'un analarının gözyaşları, feryadı aynıdır...’ CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel bir süre önce bunu söyleyince kendisine bir mesaj gelmiş. Mesajı yollayan AK Parti'nin propaganda işini yıllarca başarılı bir şekilde yürüten ve 15 Temmuz darbe girişiminde köprü üzerinde oğlu Abdullah Tayyip ile şehit düşen Erol Olçok'un eşinden başkası değilmiş... Nihal Olçok ‘Bir gün kim böyle bir benzetme yapar?’ diye düşündüğü sırada Özel'den gelen cümleden duyduğu memnuniyeti dile getirmiş... Yakında buluşup sohbet etmeye karar vermişler.”

NİHAL OLÇOK'TAN KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

CHP'li Özgür Özel'e teşekkür telefonu ettiğine yönelik iddialara ilişkin Twitter hesabından bir açıklamada bulunan Nihal Olçok, "Ayıp değilimi, YALAN söylemek. Bırakın beni alet etmeyi, bu ne terbiyesizlik." açıklamasında bulundu.

İşte Nihal Olçok'un o paylaşımı:

nihalolcok.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar