Şefkat Çetin "hain, ajan diyemezsin" diye söze başladı, Devlet Bahçeli'ye öyle bir mesaj yazdı ki...

Şefkat Çetin "hain, ajan diyemezsin" diye söze başladı, Devlet Bahçeli'ye öyle bir mesaj yazdı ki...
MHP'nin eski genel başkan yardımcısı Şefkat Çetin; Suat Başaran'ın partiden ihracı, Atilla Kaya'nın ise disipline sevk edilmesinin ardından dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

MHP'de parti politikasına itiraz edenler ihraç edilmeye devam ediyor. Son yaşanan olayda Ülkücü camianın önemli isimlerinden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Suat Başaran ihraç edilmişti. 

Yine uzun bir süredir parti politikasına itiraz eden isimlerden MHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski milletvekili Atilla Kaya da kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmişti.

Kaya'nın da partiden uzaklaştırılması için Genel Merkez'in yaptığı bu hamleye MHP'nin Teşkilatlardan Sorumlu eski Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'den tepki geldi. 

"EMEK VERENLERİMİZİN TAŞLATILMASI VİCDANLARI ACITIYOR"

Uzun süre partide kritik görevlerde bulunan ve Bahçeli'ye en yakın isimlerden olan Çetin, partinin bu girişimi için sosyal medya hesabından şöyle bir mesaj paylaştı:

"Ülkücülerin kardeşliği korunmalıdır. Milliyetçi-Ülkücü hareketimizde de birliğimizi ve dirliğimizi sağlamalıyız.
'Parelel Yapı' imalatı; düşman, hain, ajan modelli elbiseler ülkücü bedenlere uydurulamaz. Betona kurşun sıkılıyor. Emek verenlerimizin taşlatılması vicdanları acıtıyor."

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar