Sedet Peker 9. videoyu yayınladı: Ülkede para nasıl çalınıyor anlatayım kafayı yiyeceksiniz

Sedet Peker 9. videoyu yayınladı: Ülkede para nasıl çalınıyor anlatayım kafayı yiyeceksiniz
Sedat Peker, video serisinin 9'uncusunu "Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil, direndikçe büyürüz" başlığıyla yayınladı. Peker, belediyelerdeki rüşvet sistemine dair iddialarda bulundu.

YouTube'dan yayınladığı videolarda gündeme gelmeye devam ediyoe. Peker yayınladığı 9. videoda belediyelerle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Peker, videonun başında Demirören'e seslenerek "Pambukören bugün en büyük işim seninle" dedi.

Sedat Peker şunları söyledi:

"Sizinle bir sözlü bir akdimiz var, artık bun ete kemiğe büründürmenin vakti geldi. Bu işten büyük kârlı olan sizsiniz, ben küçük kârlı olanım. Benim kârım, kişisel gelişimde aslan avlamak diye bir şey vardır. Hayatında büyük başarı yakalandığında geçmişte yaptığın ufak tefek hatalar bir anda unutulur, gündem dışı olur. Cezaevi falan komik şeyler, ben onlarla ilgilenmiyorum, insanların algısındakini söylüyorum. Hak etmediğim şeyleri yüklediler bana. Bu hikâyeyi başarıyla neticelendirirsek, ben aslan avımı tamamlamış oluyorum, kişisel gelişim böyle tarif ediliyor. Bu işte benim kârım bu, e diyeceksiniz bizim kârımız ne? Anlatacağım, hepsini anlatacağım. 

 

Bugün hem güleceğiz hem de güldüreceğiz. Hem güleceğiz, hem düşüneceğiz. Geleneğimiz olduğu üzere bugün yine yoklamayla başlamak istiyorum, konuk oyuncularımız var. Akit Medya Grubu, makara yapmayacağım onlarla. Beraber ekmek yedik, sofra kurduk. Ama söylecek kelamlarım var onlara.

 

Çakma gazeteciler, çakma yorumcular, televizyona çıkan dümenciler, paketi nasıl indiriyorsunuz onu anlatacağım. Sahtekârsınız siz. Çakma yorumcular, analistler. Doğu Dayı, Doğu Amca eyvallah, tamam.

 

"BÖYLE HIRSIZLIK MI OLUR DİYE KAFAYI YİYECEKSİNİZ"

Ben size ülkede nasıl para çalınıyor, belediyelerdeki rüşvet sistemi, alt dernekler var anlatınca kafayı yiyeceksiniz böyle profesyonel hırsızlık mı olur diye... Devlet ihalelerinde de taşeron sistemi. Ben bu ve bunun gibi olayları anlatacağım, bir nesil sonra zaten iktidar size geçecek.

 

Şimdi bir belediye başkanına rüşvet vermeye gittiğinde adam senden parayı almıyor ya bir kelek yaparsa ya gizli kayıt yapıyorsa diye. Diyor ki bizim bir derneğimiz var. Oraya şu kadar yardım yap, 1 milyon, 3 milyon. Sen gidip oraya parayı yatırıyorsun ‘hayır işi’ için. Sen gidiyorsun parayı yatırıyorsun, kaçak kat çıkıyorsun, artık ne yapmak istiyorsun onu yapıyorsun. E para belediye başkanına gitmedi. O ne yapıyor? 100 bin liralık bir iş var, en güvendiği arkadaşı diyor ki 1 milyon liraya fatura kes diyor.

 

Sonra o 1 milyon liralık işi alıyor ama 100 bin liraya yapıyor. Bir 100 bin de diyor vergi filan çıkarsa 800 bin lirayı kılçıksız alıp cebe indiriyor. Ve hiçbir polis takibinden ceza almıyorlar. Sistem bunun üstüne."

 

'OĞLUMA ÇATAL FIRLATTIM!'

Küçük oğluna kardeşlerini ağlattığı fırlattığı çatalın saplanmasından bahseden Peker, ''Ufak erkek oğlum Boğaçhan 10 yaşındaydı, şimdi 12 yaşında. Kardeşlerini ağlatmış. Sinirlendim o an elimde çatal vardı, onu fırlattım. Annesi Muğlalı kibar bir insan, bizim gibi vahşi değiller. Çatal tabii saplandı. Annesinin aklı yerinden gitti. Boğaçhan 'Ben senin oğlun değil miyim?' dedi. İlk kelimem 'Bir daha onları ağlatırsan, seni öldürürüm' dedim. Erkek çocuklarında baba olduğumu hissetmedim, kız çocuklarımda baba olduğumu hissettim'' dedi.

AKİT TV

Akit TV'den bahseden Peker, ''Akit medya grubuna makara yapmayacağım. Beraber sofra kurduk yemek yedik. Ama söyleyecek kelamlarım var onlara. Akit TV'nin yazı işleri müdür var Murat Alan. Sen saldırıya uğradığında hastaneye ilk gelen ben değilmiydim Ben sana en sevdiğim silahı verip, bir daha gelirlerse vur demedim mi? Sana cezaevinde ben bakacağım demedim mi? Biz senle o kadar muhabbet ettik. Göreceksiniz suç örgütünü'' ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar