Sedat Peker'in son videosunda dikkat çeken detay!

Sedat Peker'in son videosunda dikkat çeken detay!
Sedat Peker, 'bulunduğu ülkedeki güvenlik görevlileriyle yapmış olduğum görüşme neticesinde, kafa karışıklıklarını gidermek için' 6 dakikalık bir video yayımladı. Videoda dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.

Peker'in son videosunda dikkat çeken detay!

Sedat Peker'in tutuklandığı ya da öldürüldüğü iddialarının gündeme gelmesiyle Peker, 'bulunduğu ülkedeki güvenlik görevlileriyle yapmış olduğum görüşme neticesinde, kafa karışıklıklarını gidermek için' 6 dakikalık bir video yayımladı.

Peker videoda, "15 gün sonra can riskimle ilgili yeni bir değerlendirme yapılacakmış, bundan sonraki aşamada bir karar verecekler. Ama burada ama başka bir ülkede verdiğimiz akdi inşallah tamamlayacağız" açıklamasını yaptı.

KİTAP DETAYI

Peker'in yayınladığı videolarda yer alan kitaplarda dikkat çekerken; Peker son videosunda Paulo Coelho'nun 'Işığın Savaşçısı’nın El Kitabı' kitabına yer verdi. 

Söz konusu kitabın özeti şöyle yer alıyor: 

''Hayallerimizi yaşamamız, hayatı kucaklamamız, yazgımızla yüzleşmemiz için bir çağrı. Paulo Coelho, benzersiz üslubuyla, her birimizin kendi içindeki Işığın Savaşçısı’nı keşfetmesine yardımcı oluyor; hepimizi Savaşçı’nın yoluna çağırıyor: Yaşıyor olma mucizesinin değerini bilenin, yenilgisini kabullenenin, sonunda olmak istediği insan olabilen kişinin yoluna.

Işığın Savaşçısının Elkitabı, Simyacı’nın yazarından bilgelik dolu bir armağan. Işığın Savaşçısı, başkalarının kendisine biçtiği rolü oynamaya çalışarak zaman harcamaz. Işığın Savaşçısı, kışkırtmalara kulak asmaz; onun, gerçekleştirmesi gereken bir yazgısı vardır. Işığın Savaşçısı, kendi kusurlarının farkındadır, ama erdemlerini de bilir. Işığın Savaşçısı, her zaman elinden gelenin en iyisini yapar, başkalarından da aynı şeyi bekler.''

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar