Sedat Peker'in paylaşımlarına erişim engeli

Sedat Peker'in paylaşımlarına erişim engeli
YouTube üzerinden paylaştığı videolar ve Twitter hesabından attığı tweetlerle dikkatleri üzerine çeken Sedat Peker'in bazı paylaşımlarına erişim engeli getirildi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in, bazı tweet ve videolarına Jandarma Genel Komutanlığı talebi ile “kişilik haklarının ihlali” gerekçesi ile Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından erişim engelli getirildi.

Engel kararını bilişim hukuku uzmanı Prof. Dr. Yaman Akdeniz, sosyal medya hesabından şu satırlarla duyurdu:

“Jandarma Genel Komutanlığı’nın bu tweetler ve YouTube videoları hakkında yaptığı 18 Mayıs 2021 tarihli başvuru Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği tarafından reddedilmiş. O kararın gerekçesi bilinmemekle birlikte, Komutanlığın itirazı Ankara 6. SCH tarafından kabul edilmiş” 

Erişime engellenen içeriklerde, AKP Milletvekili Tolga Ağar’ın Elazığ’da gerçekleşen Yeldana Kaharman’ın ölümüyle ilgisi olduğu iddiası yer almıştı. 

yaman-ic.jpg

Sedat Peker bazı sosyal medya paylaşımlarına erişim engeli getirildiğine dair iddialara yanıt verdi. 

Peker şu ifadeleri kullandı:

“Twitter, YouTube ve Instagram hesaplarıma herhangi bir erişim engelleme kararı bulunmamaktadır. Ayrıca da Telegram’dan kesinlikle yayın yapmayacağım. Derin Mehmet’in adamları yine faaliyette kardeşlerim. Etlerini parça parça koparacağım. (mecazi anlamda) Çok eğleneceğiz çok!”

peker-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar