Sedat Peker'in bahsettiği otelin günlük fiyatı dudak uçuklattı

Sedat Peker'in bahsettiği otelin günlük fiyatı dudak uçuklattı
Sedat Peker, 9. videosunda yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’e el konulduğunu ve öncesinde bu otelde aralarında hakim, savcı ve bazı basın mensuplarının bulunduğu isimlerin bu otelde ücretsiz kaldığını iddia etti.

Sedat Peker’in Rasim Ozan Kütahyalı ve Veyis Ateş’in kaldığını söylediği Paramount Otel’in adı ‘Resort Be Premium’ olarak değişmiş. En lüks odası 106 bin TL. Ateş’in otelden paylaşımları bulunuyor.

“Suit odada kalıyorsunuz, 100 bin lira yapıyor, lan sizin maaşınız kaç para, hani fatura” diyen Peker’in bahsettiği isimler arasında gazeteciler Rasim Ozan Kütahyalı ve Veyis Ateş de yer aldı.
 
Kütahyalı, “Bahsi geçen otele tam 1 sene önce, bir arkadaşımın davetiyle, onun da ailesiyle beraber tatil yapmak için gittik. Organizasyonu o arkadaşım yaptı. SBK’nın misafiri değildim. SBK ile bir hukukum, alakam ve muhabbetim yok. Otelin adı da Paramount değil, başka bir isimdi” dedi.

Kütahyalı’nın “Otelin adı Paramount değil, başka bir isimdi” dediği Torba Mah. Zeytinlikahve Mevkii, 48400, Bodrum adresli otelin adı bugün ‘Resort Be Premium’ olarak geçiyor. 

NICOLE KİDMAN AÇILIŞINA KATILMIŞTI

Otelle ilgili 2 Aralık 2017 tarihinde DHA’dan geçen haberde, “Torba Mahallesi Zeytinlikahve Mevkii’nde işadamı Atilla Uras’ın yaptırdığı, dev film şirketi Paramount Pictures’ın kiralayarak 13 Mayıs’ta Nicole Kidman’ın katılımıyla açılışını gerçekleştirdiği The Bodrum By Paramount Hotel’in, ünlü turizm işletmecisi ve yatırımcısı 40 yaşındaki Turan Avcı satın aldığı belirtildi” bilgisi yer alıyor.

GÜNLÜK FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Resort Be Premium’da bu yılın aynı tarihlerinde, 25 Temmuz-2Ağustos aralığında rezervasyon yapılmak istendiğinde, en düşük oda fiyatı gecelik 3 bin 734 lira görünüyor. Bu odanın 8 gecesinin ücreti 29 bin 872 TL yapıyor. Otelin Grand Villa diye adlandırılan en lüks odasının geceliği ise 106 bin 223 TL görünüyor. Sekiz günlük tatil 849 bin 784 TL’ye mal oluyor.

otel1-003.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar