Hastaneye kaldırılan Sedat Peker, kendisiyle alay eden Korkmaz Karaca'ya yanıt verdi

Hastaneye kaldırılan Sedat Peker, kendisiyle alay eden Korkmaz Karaca'ya yanıt verdi
Birleşik Arap Emirliklerinde yaşayan suç örgütü lideri Sedat Peker'in hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Bu gelişme üzerine kendisiyle alay eden Korkmaz Karaca'ya sosyal medya üzerinden seslenen Peker, "Şu an bilinmese de geçmişin saygın isimlerinden biri olan abi diye hitap ettiği yaşlı bir insanın genç karısıyla ilişki yaşamakta" iddiasında bulundu.

SEDAT PEKER'DEN FLAŞ SEÇİM AÇIKLAMASI! ZEHİR EDECEĞİM DEDİ

Organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker, Birleşik Arap Emirlikleri''nde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Peker''in hastaneye kaldırılma haberini eşi Özge Peker sosyal medya hesabından duyurdu. Özge Peker''in yayınladığı videoda Sedat Peker, hastanede serum tedavisi görüyor.

Videonun yayılmasının ardından Sedat Peker, Twitter''da kullandığı ''deliçavuş'' hesabından açıklamalarda bulundu. Peker, paylaşımlarında, "Korkmaz Karaca hasta olduğumu duyunca benimle ilgili dalga geçmiş" diyerek, Karaca hakkında yeni iddialarda bulundu.

Peker, Karaca''nın "Şu an bilinmese de geçmişin saygın isimlerinden biri olan abi diye hitap ettiği yaşlı bir insanın genç karısıyla ilişki yaşamakta" olduğunu iddia etti. Peker paylaşımlarını, "Yüce Allah’a yemin olsun seçim öncesinde size cehennemi bu dünyada yaşatacam. Hastaneye gittim diye benle dalga geçtiniz, hastayım diye tweet atan Yılmaz Özdil abiye bile kötü laf söylediniz. Ulan sizi deli edecem ama bu sefer tedavi etmeyecem" diyerek sonlandırdı.

İşte Sedat Peker''in dikkat çeken o paylaşımları:

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar