Sedat Peker'den dikkat çeken Erbakan hamlesi

Sedat Peker'den dikkat çeken Erbakan hamlesi
Yayımladığı videolarla gündemden düşmeyen Sedat Peker, sosyal medya hesabından Erbakan ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulunarak iktidara manidar bir göndermede bulundu.

Sedat Peker, geçtiğimiz günlerde konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın AKP'yi eleştirdiği görüntüleri paylaştı. 

Sedat Peker bir kullanıcının kendisini etiketlediği, Erbakan'ın "İktidar zora düşünce dış güçler operasyon yapıyor diyor" ifadelerini sosyal medya hesabından paylaşması dikkatlerden kaçmadı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan geçtiğimiz günlerde, Sedat Peker’in iddiaları ile ilgili yaptığı konuşmada, “Bu iddiaları göz ardı etmek gibi bir durum söz konusu olamaz. En başta bu iddiaları araştırılmasının AK Parti'nin istemesi lazım. Her olayı da dış güçlere bağlamamak lazım. Dış güçlerin size operasyon yapması için onların oyununu bozmanız lazım” demişti.

"TOPLUM TARAFINDAN HOŞ KARŞILANMIYOR"

Erbakan, Sedat Peker’in iddiaları ile ilgili, "Bir defa iddialar çok ciddi. İddialarda söz konusu olan kişiler önemli ve kritik görevlerde. Kamuoyu ve toplumun da bu konuya ilgisi çok yüksek. Dolayısıyla bu iddiaları göz ardı etmek gibi bir durum söz konusu olamaz. En başta bu iddiaları araştırılmasının AK Parti'nin istemesi lazım. Çünkü töhmet altında kalıyorsunuz. Tabii konuyla ilgili meclise gelen araştırma komisyonu kurulması teklifi AK Parti ve MHP'nin oyları ile reddedilmesi de bizleri şaşırtmadı. Her olayı da dış güçlere bağlamamak lazım. Dış güçlerin size operasyon yapması için onların oyununu bozmanız lazım" diye konuşmuştu.

peker-s.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar