Sedat Peker'den çok konuşulacak "Defne" mesajı

Sedat Peker'den çok konuşulacak "Defne" mesajı
Sedat Peker, Twitter'dan dikkat çeken bir mesaj paylaştı

Sedat Peker, çektiği videoların yanı sıra attığı mesajlarla da dikkat çekti. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da tepkisiyle karşılaşan Peker, "Defne" diye bir isim vererek uyarıda bulundu. Peker mesajında şu ifadeleri kullandı:

"ŞANSINIZI ZORLAMAYIN, ANLATIRIM"

"Daha önce de söylemiştim. Havlamasını bilmeyen it, eve kurt çağırır diye. Hiçbir zaman suçlanmadığım bir olayı böyle gündem yaparsanız öyle bir şey yaparım ki, ben de Defne hanımın evinde kimin kalp krizi geçirdiğini anlatmaya başlarım. Şansınızı zorlamayın!

Namussuzluk yapmayın, namussuzluk yapmayın. Benim anlatacaklarım dergilerde yazan gibi de olmaz, tüm detaylarıyla anlatırım. Namussuzluk yapmayın, adam gibi savaşın. Ben şehadet gömleğini giydim. Bundan sonrası ALLAH KERİM. LA GALİBE İLLALLAH!

Adam gibi savaşırsanız, mert bir düşmanla karşılaşacaksınız. Eğer şeytanlaşırsanız, dünyadaki en büyük şeytanla karşılaşacaksınız."

sp-tweet.png

 

PEKER'DEN DEFNE SAMYELİ AÇIKLAMASI

Sedat Peker attığı tweet sonrasında sosyal medyada 'Defne' olarak bahsettiği kişinin Defne Samyeli olarak düşünüldüğü şeklindeki yorumlara açıklık getirdi ve şunları söyledi:

"Defne Samyeli hanımın tweetini gördüm. Bahse konu olan kişi kendisi değildir. Ben kendisini kastetmedim. Ancak yine de kendisinden özür dilerim, hem de tüm kalbimle özür dilerim."

sedat-ic.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar