Sedat Peker'den bilgi kaynakları hakkında açıklama: Boşuna cadı avına çıkmayın...

Sedat Peker'den bilgi kaynakları hakkında açıklama: Boşuna cadı avına çıkmayın...
Suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından kendisine gelen bilgilerin kaynağı hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde Dubai yönetiminin siyasi paylaşımlarını yasakladığını açıklayan suç örgütü lideri Sedat Peker sosyal medya hesabından kendisine gelen bilgilerin kaynağı hakkında açıklamalarda bulundu.

Sedat Peker'in açıklaması şöyle oldu:

"Bu bilgiler bana nasıl geldi diye boşuna cadı avına çıkmayın çünkü bu ülkede namusu aldığı maaştan yüksek olan çok bürokrat var. Kim bilir hangisi yollamıştır? Daha önce de söyledim, yenileceksiniz. Çünkü siz Gayretullah’a savaş açtınız.

İstediğiniz kadar benim adımı uyuşturucu, tecavüz ve bunlar gibi kötü suçlarla yan yana getirmeye çalışın, başaramayacaksınız. Defosu olan bir insan sizin gibi dünyanın en büyük suç örgütüyle onuru için savaşa girmeyi göze alamaz.

Şükürler olsun benim defom yok ama sizin de namusunuz yok, şerefiniz yok, onurunuz yok. Kahpesiniz lan siz. Siyasi tweet atmak problemim hallolsun göreceksiniz. Sizi tüm dünyaya rezil edeceğim. Namusunuz yok lan sizin."

sedat-pekr.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar