Sedat Peker'den Cem Küçük hakkında yeni açıklama: Önümüzdeki hafta sonuna kadar süre veriyorum

Sedat Peker'den Cem Küçük hakkında yeni açıklama: Önümüzdeki hafta sonuna kadar süre veriyorum
Sedat Peker'in 'özür dilemezsen görüntülerini yayınlarım' dediği Türkiye yazarı Cem Küçük emeklilik sinyali verirken, yönetimin de istifasını istediği öne sürüldü. Peker'den ise yeni açıklama geldi.

SEDAT PEKER'DEN CEM KÜÇÜK HAKKINA YENİ AÇIKLAMA!

Sedat Peker, bir medya grubunun başında olan ismin sosyal medyada yayınlanan görüntülerini iddiaların aksine kendisinin paylaşmadığını söyledi. Peker, Cem Küçük''e yönelik ''özel görüntüler''e ilişkin sözlerine de açıklık getirdi.

Twitter''dan paylaşım yapan Peker, "Kıymetli dostlarım, freudun_talebe’si isimli sayfa dün gece Twitter tarafından kapatılmıştır. Yeni açılan ve benim adıma yayın yapan hesap sahte bir hesaptır. Düşmanlığı bile namusluca yapmalıyız. Cem Küçük isimli gazetecinin erkeklerle bir görüntüsü yoktur" ifadelerini kullandı.

Peker ikinci paylaşımında ise şu açıklamayı yaptı: "İnsan cezaevine girdiğinde ya da öldürüldüğünde vermiş olduğu savaşı kaybetmiş olmaz. İnsan ancak düşmanına benzediği zaman vermiş olduğu savaşı kaybeder. Ben onlar gibi asla olmayacağım. Adam gibi savaşacağız, adam gibi duracağız. Herkes şunu bilmeli ki, bende söz namustur."

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük''ün, "Blöf yapıyor. Elinde belge falan yok" demesinin ardından, hakkında suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle tutuklama kararı bulunan Sedat Peker''in kullandığı belirtilen "Freud’un Talebesi" adlı Twitter hesabından şu paylaşım yapılmıştı:

"Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ya çıkıp televizyonda REİS SEDAT PEKER hakkında yanılmışım, özür diliyorum diyeceksin ya da 2015 Kıbrıs tatilinde yediğin haltları herkes izleyecek. Seçim senin!"  

Sedat Peker son açıklamalarını ise ''Uzun Çavuş'' adlı sosyal medya hesabından yaptı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar