Sedat Peker Fatih Tezcan ile ilgili sessizliğini bozdu: Adam açıkladı…

Sedat Peker Fatih Tezcan ile ilgili sessizliğini bozdu: Adam açıkladı…
Sedat Peker, Fatih Tezcan'a kızgın olduğu için onunla konuşmadığını ve kendisiyle görüştüğünü saklamadığı için aralarında geçen konuşmayı yayınlamayacağını aktardı.

Sedat Peker, Fatih Tezcan sessizliğini bozdu. “Namuslu adam sözünde durur” diyen Peker, “Ancak adam açıkladı, ‘Ben Sedat Peker’le şunun için görüştüm’ dedi. Yani beni yalanlamadı. Ben, beni yalanlayanların konuşmalarını yayınlatacağım” ifadelerini kullandı.

Peker'in Twitter'dan yaptığı açıklamalar şöyle:

“1-Kıymetli dostlarım, bana diyorsunuz ki Fatih Tezcan’la ilgili konuşmayı paylaş veya şunu paylaş, bunu paylaş. Namuslu adam sözünde durur. Fatih Tezcan’ı sevmeyebilirsiniz hatta ondan nefret de edebilirsiniz. Bu ayrı bir şey.

2-Biz söz namus diyip yola çıktık. Şu an Fatih Tezcan’a kızgın olduğum için onunla konuşmuyorum. Ancak adam açıkladı, ben Sedat Peker’le şunun için görüştüm dedi. Yani beni yalanlamadı. Ben ‘beni yalanlayanların konuşmalarını yayınlatacağım’ dedim. Söz namus.”

sedat-peker-003.jpg

TEZCAN İTİRAF ETMİŞTİ

Fatih Tezcan Instagram hesabından yaptığı canlı yayında Sedat Peker ile görüştüğünü itiraf etmişti.

Fatih Tezcan şu açıklamada bulunmuştu:

"Sedat Peker herhalde birinci videoyu çekmişti. Ben onlara görüntülü görüştüm. "Pelikan ile alakası yok" diyor, Anlattığım görüşme var ya onları yaptım ben. Üçüncü videoda benden bahsediyor. Ben herkesle görüşürüm, gazeteciyim ben. Hain olmadığına inandığım herkesle görüşürüm. O zaman Sedat Peker’le görüştüm, evet videolardan önceydi. Fitneyi engellemek için görüştüm."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar