Seda Sayan'dan çok konuşulacak hamle... Mehmet Ali Erbil'i tecavüzle suçlamıştı

Seda Sayan'dan çok konuşulacak hamle... Mehmet Ali Erbil'i tecavüzle suçlamıştı
Seda Sayan bir süre önce Mehmet Ali Erbil'i tecavüzle suçlamıştı. Aralarının limoni olduğu ikili dün gece konser sahnesinde barıştı. Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil'i konser verdiği sahnesine davet etti.

Yaşadığı ciddi sağlık problemleri nedeniyle bir süredir tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, eski günlerine geri döndü. Sağlık problemlerini atlatan Mehmet Ali Erbil, birkaç ay önce yaptığı açıklamalar nedeniyle Seda Sayan ile gündem olan bir tartışma yaşamıştı. Ancak eski iki dost, arasını düzeltti.

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı şaşırtan bir açıklama ile eski dostu Seda Sayan için, "Geçmişi temiz olsa iftar programı da sunardı. Televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor" demişti.

Erbil'in bu açıklamasına ise Seda Sayan, "Tuğba ile evli iken hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur" şeklinde cevap vermişti.

MEHMET ALİ ERBİL'İ SAHNEYE DAVET ETTİ

Konser sırasında Seda Sayan, kendisini izlemeye gelen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'i de sahneye davet etti. Sahneye çıkan Erbil, Sayan'a övgü dolu sözler sarf etti.

190920210949004049772.jpg

SEDA SAYAN'DAN MEHMET ALİ ERBİL'E: 'SENİ SEVİYORUM'

Dün akşam Seda Sayan’ın Kuruçeşme’de verdiği konserde sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil, eski dostuyla aralarındaki buzları eritti. Ünlü şarkıcı, şovmene “Seni seviyorum” derken, ünlü şovmen ise “her yeri pespembedir. Pembe mutlum benim” ifadelerini kullandı.

ESKİ DOSTLAR SAHNEDE BARIŞTI

İkili buzların eridiğini herkese gösterdi. Ünlü şarkıcı, şovmene "Seni seviyorum" derken, ünlü şovmen ise "Her yeri pespembedir. Pembe mutlum benim" ifadelerini kullandı.

Gecede ayrıca Seda Sayan'ın dansı da sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar