Seda Sayan yeni bir aşka yelken açtı! Yaş farkına inanamayacaksınız

Seda Sayan yeni bir aşka yelken açtı! Yaş farkına inanamayacaksınız
Ünlü sanatçı Seda Sayan, geçtiğimiz haftalarda adı aşk dedikodularına karışan kendisinden 15 yaş küçük organizatör Ata Çağlayan'la Ortaköy'deki bir mekanda görüntülendi.

Seda Sayan, geçtiğimiz haftalarda kendisinden 15 yaş küçük organizatör Ata Çağlayan ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Çift, Ortaköy Ruby isimli mekanda görüntülendi.

Yaklaşık beş saat Boğaz'a karşı romantik anlar sergileyen ikilinin yanında Safiye Soyman da vardı. Gece sonunda mekandan çıkarken görüntülenen ikili, gazetecilerin olduğunu fark edince görüntü vermekten kaçındı.

Kameranın ışıklarını fark eden Ata Çağlayan, hızlı adımlara Sayan'ı arabasına bindirdikten sonra gözlerden kayboldu.

seda-sayan-4-1-tdja.jpg

ATA ÇAĞLAYAN KİMDİR? ATA ÇAĞLAYAN KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu olan İbrahim Ata Çağlayan, 1978 yılında İstanbul doğmuştur. Yüksek lisansını Kültür Üniversitesi'nde yapıp Bilgisayar Yüksek mühendisliği unvanını almıştır. Hollanda Amsterdam'dan merkezli World Business Assembly (Dünya İş Konseyi) Uluslararası Organizasyon Direktörlüğünü üstlenmiştir.

Ulusal çapta; medya, moda, iş dünyası kapsamında organizasyonlar yaparak ödül geceleri ve daha birçok etkinlikler düzenlemiştir. Bu etkinler arasında en dikkat çekenleri Best of Years Awards (Yılın Enleri Ödülleri), International The Beauty Awards (Uluslararası Güzellik Ödülleri), International City Awards (Uluslararasi Şehir Ödülleri) gerçekleştirmiştir.

Ayrıca; Show Max, Beyaz Tv ve Tv8 international Tv kanallarında; ekonomi ve iş dünyası Programlarının Tv Yapımcılığını ve Sunuculuğunu üstlenmiştir. Sanat, cemiyet ve medya sektörünün buluşma alanı oluşturarak, Uluslararası etkinlikler, organizasyonlar, kurumsal etkinlikler (eğitim seminerleri vs.) Dünya standartlarında düzenlemektedir.

seda-sayanin-kendisinden-15-yas-ku-mptu.jpg

(SNOBMAGAZİN)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar