Saygı Öztürk: Bu yapılacak iş mi?

Saygı Öztürk: Bu yapılacak iş mi?
Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, 34 askerimizin alçak saldırıda şehit edildiği olayla ilgili dikkat çeken bir anı paylaştı.

Suriye'nin İdlib kırsalında, Rus destekli rejim güçleri tarafından düzenlenen saldırıda 34 askerimizin şehit edilmesinin yankıları devam ederken, şehit haberlerinin geldiği geceye ilişkin detaylar da yeni yeni ortaya çıkmaya başladı. Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. 

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk'ün "Kılıçdaroğlu'nun çöktüğü an" başlıklı yazısının ilgili kısmı şu şekilde: 

BU OLACAK ŞEY Mİ FAHRETTİN BEY?

Sabaha kadar siyasi parti genel merkezlerinin ışığı sönmedi. Herkes “ne yapılmalı, ne yapmalıyız?” sorusuna cevap arıyordu. Biz de aman yanlış bir şey olmasın titizliğindeydik. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun gazete temsilcilerini olay hakkında bilgilendirmek için davet etti. Ama ayrıma başvurarak, bazı gazetelerin temsilcilerini bilgilendirme kapsamı dışında tutarak!.. Böyle bir olayda, böyle bir günde bu kadar ayrımcılık olacak şey mi Fahrettin Bey!.. Hiç değilse milli konularda ayrımcılık yapmayın. Vallahi yakışmıyor, billahi yakışmıyor. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar