Savunması tepki çekmişti: Avukat Vahit Bıçak ile ilgili flaş karar!

Savunması tepki çekmişti: Avukat Vahit Bıçak ile ilgili flaş karar!
Araştırma Görevlisi Ceren Damar'ı öldüren Hasan İsmail Hikmet'in avukatı Vahit Bıçak'ın tepki çeken savunmasının ardından polis akademisiyle ilişiğinin kesildiği açıklandı.

Araştırma Görevlisi Ceren Damar'ı, kopya çekerken yakaladığı öğrencisi Hasan İsmail Hikmet tarafından odasında tabancayla vurulduktan sonra bıçaklanarak öldürüldü. Davaya sanık Hasan İsmail Hikmet'in avukatı Vahit Bıçak'ın savunması sırasında söylediği sözler tepki çekti.

Ceren Damar Şenel'in müvekkiline cinsel istismarda bulunduğu, konumunu kullanarak bu istismarı sürdürdüğü ve müvekkilini tehdit ettiğini iddia eden Vahit Bıçak'a tepki yağdı.

İLİŞİĞİ KESİLİYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da ''Bu konuda arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirme çerçevesinde Polis Akademisi ile ilişiğinin kesilmesiyle ilgili onay benim önümde. Bugün itibariyle bu ilişki kesiliyor, bir süreci vardı onu bekledik. Onay bizim önümüzde ve kesilecek'' dedi.

Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel, kopya çekerken yakaladığı öğrencisi Hasan İsmail Hikmet tarafından 2 Ocak 2019'da üniversite yerleşkesindeki odasında tabancayla vurulduktan sonra bıçaklanarak öldürüldü. Hasan İsmail Hikmet hakkında, 'tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçundan dava açıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar