Savcı Sayan'ın dedikodu kulübesi vaadi verdiği ortaya çıktı

Savcı Sayan'ın dedikodu kulübesi vaadi verdiği ortaya çıktı
Ağrı Belediye Başkanı AKP'li Savcı Sayan'ın şehir merkezindeki Millet Bahçesi'ne yaptırılan Dedikodu Kulübesi'ne yönelik iddiaları reddetmesinin ardından bugün sosyal medyada paylaşılan bir video Savcı Sayan'ın "Dedikodu Kulübesi"ni kendisinin sipariş ettiğini ortaya koydu.

AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın şehir merkezindeki Millet Bahçesi'ne Dedikodu Kulübesi adı altında bir kulübe diktirdiği ve tepkiler üzerine kaldırdığı iddia edilmişti. Sayan, iddiaları Twitter'dan paylaşan gazeteci İsmail Saymaz'a  tepki göstererek Saymaz'ın iftira attığını ve yargıda hesap vereceğini ifade etmişti.

"ALLAH BENİ ÖLDÜRSÜN"

Belediye Başkanı Savcı Sayan, söz konusu tartışmadan sonra İsmail Saymaz'a mesaj atmış, Saymaz bu mesajı Twitter hesabından paylaşmıştı.

Sayan, Saymaz'a attığı mesajda “Öyle birşey varsa Allah beni öldürsün. İşişn aslını astarını öğrenmeden böyle iftiralar atıyorsun” demişti.

sayan1.jpg

"SİPARİŞİ VERDİM DEDİKODU KULÜBESİ YAPTIRIYORUM"

Bugün sosyal medyada Ağrı Belediyesi Başkanı Savcı Sayan’ın bizzat söz konusu kulübeyi yaptıracağını söylediği video paylaşıldı.

İsmail Saymaz'ın paylaştığı videoda, Savcı Sayan’ın “dedikodu kulübesini” yaptıracağını söylediği görüldü. Savcı Sayan, videoda “Millet Bahçesi’ne sipariş verdim, kulübe yapıyorum kulübenin içine de 3,4 sandalye, sigara bırakacağım üstüne de yazacağım ‘dedikodu kulübesi’” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar