Şarkıcı Hatice Çarpar'dan olay fotoğraf paylaşımı!

Şarkıcı Hatice Çarpar'dan olay fotoğraf paylaşımı!
Ünlü şarkıcı Hatice Çarpar 2000 yılında Ebru Gündeş, Mahsun Kırmızıgül, Şafak Sezer, Yavuz Bingöl, Alişan, Ceylan ve şu anda hayatta olmayan Ciguli ile birlikte çekilmiş karesini Instagram'dan paylaştı. Çarpar, "O dönemler çok çalışıyorduk ama dilenci gibi de para istiyorduk" dedi.

Şarkıcı Hatice'den olay fotoğraf paylaşımı!

Şarkıcı Hatice Çarpar, son paylaştığı fotoğrafla takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Hatice, sosyal medya hesabından, 2000 yılında Mahsun Kırmızıgül, Ebru Gündeş, Yavuz Bingöl, Ceylan, Şafak Sezer, Ciguli ve Alişan gibi birçok ünlü isimle çektirdiği bir fotoğrafı yayınladı. Bir fotoğrafla takipçilerine nostalji yaşatan şarkıcı paylaşımına "Size şampiyonlar ligi fotoğrafı bırakayım. Yıl 2000 Prestij Müzik ailesi Avrupa Turnesi 'en kaliteli zamanlardı' Beni bulun" notunu düştü.

"DİLENCİ GİBİ PARA İSTİYORDUK"


Snob Magazin'e konuşan Hatice, "Şimdi nankörlük yapmak istemiyorum ama üzerimizden çuvallarla paralar kazandılar. Bir dakika k..ımızın üzerine oturamıyorduk çalışmaktan. Öyle bir sözleşme yapmışlardır ki bir şey talep edemiyorduk. Dilenci gibi para istiyorduk resmen" diyerek ağızları açık bıraktı.

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar