Şarkıcı Hakan Altun'dan sessiz eylem

Şarkıcı Hakan Altun'dan sessiz eylem
Kısa bir süre önce yoğun bakımda olduğu hastaneden taburcu olan Hakan Altun, sosyal medya hesabından normalleşme sürecine dahil edilmeyen müzik emekçileri adına bir eylem gerçekleştirdi.

Dün açıklanan normalleşme planıyla birlikte lokanta ve kafelerin müşteriye servis yapabileceğinin açıklanmasına rağmen sokağa çıkma yasağı saatinin 22:00'a çekilmesi gece kulüplerinde sahne alan şarkıcıların ve tiyatro sahnelerinde seyirciyle buluşmak isteyen tiyatrocuların yaralarına merhem olmadı.

Yaklaşık 1,5 yıldır pandemi nedeniyle zor durumda olan ve kazançlarının kesilmesiyle birlikte çareyi intiharda aramaya başlayan müzisyenler tepkilerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.

 

Müzik ve tiyatro emekçilerinin pandemi sürecindeki yasaklardan dolayı zor zamanlardan geçtiğini söyleyen ünlü isimler arasında tepkisini gösterenlerden biri de Hakan Altun oldu.

Uzun bir süre yoğun bakımda kalan ve Nisan ayının son günlerinde taburcu olan Altun, Twitter hesabından enstürumanının tellerini keserken görüldüğü bir video paylaştı.

Videosunda konuşmayan Altun "Bilmem anlatabildim mi?" notuyla paylaştığı videosunda müzik susmasın, müzisyenleri unutmayın, sanat hep varolsun etiketlerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar