Şarkıcı Gökçe isyan etti: "Küfür edin, makyaj videosu çekin, daha değerli"

Şarkıcı Gökçe isyan etti: "Küfür edin, makyaj videosu çekin, daha değerli"
Ünlü şarkıcı Gökçe, sosyal medya fenomenlerinin gördüğü ilgiye isyan etti. Twitter'dan yaptığı açıklamada sanat eğitimini aktaran Gökçe, sözlerini "Tavsiyem: kutu açın, küfredin, makyaj videosu çekin. Daha değerli..." ifadeleriyle bitirdi.

"Küfür edin, makyaj videosu çekin, daha değerli"

Çektikleri videolar ile dudak uçuklatan kazançlar elde eden sosyal medya fenomenlerine tepki gösteren isimlerden biri de şarkıcı Gökçe oldu. Şarkıcı, Twitter hesabından "Piyano eğitimim var, tiyatro mezunuyum, iki dil biliyorum. Tavsiyem kutu açın, küfredin, makyaj videosu çekin daha değerli..." ifadeleriyle isyan etti

Geçtiğimiz gün insan sağlığını tehdit eden koronavirüs salgını nedeniyle karantinayı fırsata çevirenlere sitem eden şarkıcı Buray'dan sonra Gökçe de duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Sosyal medya platformlarında çektikleri videolar ile dudak uçuklatan kazançlar elde eden fenomenlere şarkıcı Gökçe, göndermede bulundu.

"MAKYAJ VİDEOSU ÇEKİN DAHA DEĞERLİ"

Şarkıcı, Twitter'dan yaptığı bir paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Güzel sanatlar mezunuyum. Piyano eğitimim var, tiyatro mezunuyum, iki dil biliyorum, davul çalıyorum. İki sene şan dersi aldım, 20 yaşımdan beri sahnedeyim. Tavsiyem: kutu açın, küfredin, makyaj videosu çekin. Daha değerli...

gokcedi.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar