Şarkıcı Emre Kaya'ya saplantılı hayran şoku

Şarkıcı Emre Kaya'ya saplantılı hayran şoku
Ünlü şarkıcı Emre Kaya'nın başı şu sıralar bir hayranıyla dertte. Kendisine şantaj yaptığını iddia ettiği hayranıyla mahkemelik oldu.


Şarkıcı Emre Kaya, kendisine şantaj yapan hayranı Cihangir T.’yi mahkemeye verdi. Duruma sinirlenen Cihangir T., bu kez şarkıcı ile avukatını tehdit etti. Kaya tekrar şikayetçi oldu. Savcılık Cihangir T. Hakkında basit tehdit suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Dava, Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Daha önce intihar girişimine kalkışması sebebiyle medyaya yansıyan hayran Cihangir T., bir kez daha şarkıcı Emre Kaya'yı zor duruma düşürdü. Kaya, Cihangir T.'nin kendisine attığı 'Gözünün önünde kendimi öldüreceğim' mesajları sonrası, korkuya kapılarak savcılığa başvurdu.

DAVA AÇILDI

Kendisine gönderilen intihara teşebbüs fotoğraflarını ve videoları savcılığa delil olarak sunan ünlü şarkıcının ihbarının ardından genç adam hakkında dava açıldı.

''GEREKEN HER ŞEYİ YAPACAĞIM''

Yargılandığı gerekçesiyle ünlü şarkıcıya husumet besleyen genç adam, sosyal medya üzerinden tehditler savurmaya devam etti. İddiaya göre Cihangir T., 'Buradan sizlerin aracılığı ile sanatçı Emre Kaya ve avukatına sesleniyorum. A diyorum mahkeme açılıyor, B diyorum mahkeme açılıyor.

Bu iş çözülmezse kendi imkanlarımla ben gereken şeyi yapacağım' şeklinde sözler sarf etti.

2 YILA KADAR HAPİS

Tehdit mesajları sonrası yeniden savcılığa başvuran Kaya, şahsın cezalandırılmasını istedi. Sabah'ta yer alan habere göre savcılık Cihangir T. Hakkında basit tehdit suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Dava, Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

(BEYAZGAZETE)

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar