Şarkıcı Ege'nin büyük şanssızlığı! Kaldığı otelde yangın çıktı

Şarkıcı Ege'nin büyük şanssızlığı! Kaldığı otelde yangın çıktı
Ünlü şarkıcı Ege'nin son dönemde başı dertten kurtulmuyor. 5 ay önce korona virüse yakalanan şarkıcı, mesanesinde bir kitle tespit edilince apar topar ameliyat oldu. Ünlü şarkıcı bugün de kaldığı otelde yangın çıkınca" Bela beni kovalıyor, ben kaçıyorum" diye konuştu.

Şarkıcı Ege'nin başı dertten kurtulmuyor

"Yaz Aşkım, Delice Bir Sevda, Hurma Gözlüm, Sevildiğini Bil Yeter" gibi unutulmaz şarkılara imza atan Ege, son aylarda büyük bir şanssızlık yaşıyor.

"OPERASYON GEÇİRDİM"

hurriyet.com.tr'den Onur Karademir'in ulaştığı Ege yaşadığı zor günleri anlattı: Genel bir kontrol için ultrason çektirdim. Mesanemde büyümeye yatkın bir kitle tespit edildi. Doktorlarım hemen kitlenin alınması gerektiğini söylediler. Dün bir operasyon geçirdim. Şimdi büyük bir umutla patoloji sonucunu bekliyorum. Erken teşhisin ne karar önemli olduğunu bir kez daha anladım.

YANGIN ÇIKTI

Son dönemde sıkıntı günler yaşadığı belirten ünlü şarkıcı "Korona virüse yakalandım. Şimdi de bu sorun çıktı. Sabah da Antaya'da kaldığım otelde küçük bir yangın çıktı."

"Bela beni kovalıyor ben kaçıyorum. Bu yaşadıklarım hayatın ne kadar güzel olduğunu anlamak için bir fırsat oldu. Artık yeni bir sayfa açıyorum hayatımda" dedi.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar