Şarkıcı Edis: "Rezil oldum o an, çok utandım"

Şarkıcı Edis: "Rezil oldum o an, çok utandım"
Şarkıcı Edis, katıldığı YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu. Edis, Ozan Çolakoğlu’yla ilk çıktığı Bodrum’da büyük konserde şarkı sözlerini unuttuğunu ve rezil olduğunu o anda çok utandığını söyledi.

Şarkıcı Edis: "Rezil oldum o an, çok utandım"

Son dönemin en popüler şarkıcılarından Edis Görgülü, İbrahim Selim'in Youtube'da yayınlanan programı 'İbrahim Selim İle Bu Gece'ye konuk oldu. Görgülü, baştan sona sorunlarla geçen konserinde yaşadıklarını anlattı.

İbrahim Selim'in 'Bu şarkı hiç olmadı dediğin bir şarkın var mı?' sorusu üzerine "Öyle bir şarkım yok. Ama çok rezil olduğum ve söyleyemediğim bir şarkı var, onu anlatayım" diyen Edis, Ozan Çolakoğlu’yla ilk çıktığı Bodrum’da büyük konserde yabancı ve Türkçe şarkılardan oluşan bir repertuvar hazırladığını söyledi.

Repertuarında olan Queen grubunun “We Will rock you” şarkısını ezberlemediğini söyleyen Edis, kendince bir şey düşündüğünü anlattı.

Şarkının sözlerinin fotoğrafını çektiğini söyleyen Edis Görgülü, telefonun flashını açıp, herkesi çekiyormuş gibi yaparım o ara sözleri okurum diye düşünmüştüm diye anlattı.

"REZİL OLDUM O AN, ÇOK UTANDIM"

Ancak konserde flashı açtığı an çektiği fotoğrafı bulamayan Edis, şarkının sözlerini uydurduğunu ve rezil olduğunu söyledi. O anda çok utandığını söyleyen Görgülü, ter içinde kaldığını anlattı.

Ardından Selim'in "Bugüne kadar baştan sona kötü geçen bir konserin oldu mu?" sorusuna da yanıt veren ünlü popçu, Bodrum konserinin baştan sona sıkıntılı geçtiğini, “İlk büyük konserim olduğu için çok heyecanlıydım sanırım o yüzden bir sürü aksilik oldu” sözleriyle açıkladı.

"İŞİNE BU KADAR İNANIRSAN BAZEN BÖYLE ŞEYLER OLABİLİYOR"

Birlikte çalıştığım arkadaşım pantolonu bacaklarımdan çekmeye çalışıyordu ve o anda şarkıyı söylemeye başladım. Ben sahneye geri çıkabildiğimde şarkı bitmişti. İnsanların yüz ifadelerini görmeliymişsiniz. İşine bu kadar inanırsan bazen böyle şeyler olabiliyor.

Konser için iki kıyafet seçip yanında götürdüğünü söyleyen Görgülü, şarkı arasında iki dakikada giyinirim dedim ve beyaz bir kombin yapmıştım. Ama sıcaktan siyah pantolon üzerime yapışmıştı ve bir türlü çıkmadı. Söyleyeceğim şarkı da Mor ve Ötesi’nin ’Bir Derdim Var’ şarkısıydı.

ediss.jpg

"HİÇ DÖVME YAPTIRMADIM"

Hiç dövmesi olmadığını söyleyen Edis, iki kere dövme yaptırmayı düşündüğünü ancak dövmeci arkadaşım beni dışarı yolladı. Çünkü ben daha yaptırmadan 'Bu nasıl silinir?' diye sorduğum için ama iyi ki yaptırmamışım.

Ünlü popçu, birkaç gün önce de Aybüke Albera ile bir dergiye verdiği pozla günlerce konuşulmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar