Şarkıcı Adele'nin son halini görenler tanıyamıyor!

Şarkıcı Adele'nin son halini görenler tanıyamıyor!
İngiliz şarkıcı Adele, verdiği kilolarıyla sosyal medyada gündem oldu.

Rolling in the Deep ve Someone Like You gibi popüler şarkılarıyla birçok ödül toplayan İngiliz şarkıcı Adele’in verdiği kilolar gündem oldu. Sosyal medyada çıkan fotoğrafları hayranlarını ikiye böldü.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Adele’in zayıf halini beğenirken birçok sosyal medya kullanıcısı ise bu duruma temkinli yaklaştı. Bu hafta Anguilla’da arkadaşları Harry Styles ve James Cordon ile tatil yapan Adele’in yeni fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılması birçok hayranını endişelendirdi.

Adele’in çok fazla kilo verdiğini düşünen bazı sosyal medya kullanıcıları, “Bu Adele mi?! Birisi onu lütfen beslesin, çok zayıf gözüküyor ve hiç de sağlıklıymış gibi görünmüyor. Onun için endişe ediyoruz” yorumunu yaptı. Bazıları ise, “Adele çok ama çok zayıf görünüyor, bu görüntüden dolayı endişelenmemiz gerekir mi?” sorusunu sordu.

769fc43a154fc5ba.jpg

Öte yandan bazı sosyal medya kullanıcıları Adele’in kilo vermesini destekledi.

Sosyal medyada bazı kullanıcılar, “Eskiden Adele’in kilo vermesi gerektiğini söyleyenler şimdi de onun çok kilo verdiğini söylüyor” derken bir diğer kullanıcı ise, “Eskiden kilolu olduğu için dalga geçiyorlardı şimdi ise zayıf olduğu için” diyerek insanlara tepki gösterdi.

561b492101d5b27f.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar