Sanatçılardan Acun Ilıcalı'ya telif tepkisi

Sanatçılardan Acun Ilıcalı'ya telif tepkisi
Söz yazarı ve besteci Şehrazat, 99.5 milyon liraya uçak alan TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'ya, "Uçağını almadan bizim şu telifleri ödeseydi terbiyesiz" sözleriyle tepki gösterdi.

Acun Ilıcalı'nın Survivor yarışmasını gerçekleştirdiği Dominik Cumhuriyeti'ne gitmek için kullandığı jetini satıp onun yerine direkt uçuş yapabileceği yeni bir uçak aldığına yönelik haberlere sanatçılardan tepki geldi.
Beste ve söz yazarı Şehrazat, Acun'u 'emek hırsızlığı' ile suçlarken, "Uçağını almadan bizim şu telifleri ödeseydi terbiyesiz. Haramı zıkkım olsun" dedi.

ehrazat-tweet.jpg
​Şehrazat, bugün de Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Aldığın uçakta en azından benim hiç gözüm yok! İstersen 1000 tane uçak al ancak önce teliflerimizi öde. Hak yeme! Kursağına yapışır Acun Ilıcalı. Senin yaşın kadar benim kariyerim! Hiç utanma yok dimi" ifadelerini kullandı.

hakan-eren.jpg
​Programcı Hakan Eren de "Acun uçak almayı biliyor ama sanatçıların teliflerini ödemesini bilmiyor. Yıllardır süren mahkemeleri var ödenmeyen teliflerle ilgili. Uçağın bir teker parası oysa ödeyeceği telifler. Ne kadar acı ve üzücü bir durum" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar