Samsun'da kendisini birliğine teslim ettikten sonra ailesini kazada kaybetti!

Samsun'da kendisini birliğine teslim ettikten sonra ailesini kazada kaybetti!
Trafik kazasında anne, babası ve kardeşini kaybeden 24 yaşındaki er Mürsel Çelik, ailesini son yolculuğuna uğurladı. Kaza Mürsel Çelik, Samsun’da birliğine teslim olduktan sonra meydana geldi.

Korkunç kaza! Kendisini birliğe teslim eden ailesi...

Samsun’da birliğine teslim olduktan sonra meydana gelen trafik kazasında anne, babası ve kardeşini kaybeden 24 yaşındaki er Mürsel Çelik, ailesini son yolculuğuna uğurladı. Samsun’da oğulları Mürsel Çelik’i askeri birliğe teslim ettikten sonra dönüşte şarampole yuvarlanan hafif ticari araçta yaşamını yitiren Mustafa (47), eşi Gülbahar (41) ve oğlu Gürsel Çelik (22), memleketleri Tokat’ın Almus ilçesinde göz yaşları içerisinde toprağa verildi.

"DÖNÜŞ YOLUNDA KAZA YAPMIŞ"

Bir gün önce kendisini askere uğurlayan ailesini toprağa vermek için köye izinli gelen Mürsel Çelik, “Söylenecek pek bir şey yok. Takdiri ilahi diyoruz. Allah’tan gelen bir şey, böylesi kısmetmiş. Bundan sonra hayat bir şekilde devam ediyor. Kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı deneyeceğiz. Babam beni birliğime teslim ettikten sonra dönüş yolunda kaza yapmış, birkaç saat sonra” diye konuştu. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar