Samsun'da eski eşi İbrahim Zarap tarafından öldüresiye dövülen kadın hakkında yeni gelişme 

Samsun'da eski eşi İbrahim Zarap tarafından öldüresiye dövülen kadın hakkında yeni gelişme 
Samsun'un Canik ilçesinde eski eşi İbrahim Zarap tarafından 5 yaşındaki çocuğunun önünde öldüresiye darbedilen E.M tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Samsun Karşıyaka Mahallesi'nde 3 yıl önce boşandığı eşi tarafından 5 yaşındaki kızının önünde öldüresiye darbedilen E.M'nin Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisi tamamlandı.

E.M, tedavisinin ardından hastaneden taburcu edilerek evine gönderildi.

Olay, 6 Mart günü saat 21.00 sıralarında Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. 

İbrahim Zarap, kendisinde kalan kızları E.M.'yi teslim etmek için 3 sene önce boşandığı E.M ile ilçe meydanında bir araya geldi. Zarap, burada E.M.'ye tekme- tokat saldırdı.

Zarap, yere yığılan E.M.’yi dövdüğü anlar çevredeki evlerden birinde yaşayan bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Vatandaşların müdahale ettiği İbrahim Zarap, gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

E.M. ise ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Adliyeye sevk edilen İbrahim Zarap, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Yüzüne ve başına aldığı darbeler nedeniyle tanınmaz hale gelen E.M., tedavi gördüğü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden 5 gün sonra taburcu oldu. E.M.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar