Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı Real Madrid- Liverpool oldu

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı Real Madrid- Liverpool oldu
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, Manchester City karşısında 4-3'ün rövanşında normal süreyi 2-1 önde kapatarak maçı uzatmaya götürdü. Uzatmada Benzema'nın penaltısıyla bir gol daha bulan Real Madrid 3-1'le finale çıkıp Liverpool'un rakibi oldu.
Manchester City, Mahrez ile 2 yarıda öne geçti. 89. dakikada Rodrigo''nun golüyle Real Madrid eşitliği sağladı. 90 artı 1''de Rodrigo bu kez kafa vuruşuyla Real Madrid''i 2-1 öne geçirdi. Maçın normal süresi 2-1 Real Madrid''in üstünlüğüyle tamamlandı ve maç uzatmalara gitti. 90 artı 3. dakikada Benzema''ya yapılan harekete hakem penaltı düdüğü çaldı. Benzema topu ağlara gönderdi ve Real Madrid skoru 3-1''e getirdi. Bu golle Benzema, elemelerde 10 gole ulaşarak Cristiano Ronaldo''nun rekorunu egale etti.
 
GEÇEN YILIN FİNALİNDE İKİ İNGİLİZ EKİBİ KARŞILAŞMIŞTI
 
İlk maçı deplasmanda 4-3 kaybeden Real Madrid bu skorla finale yükselerek Liverpool''un rakibi oldu. Liverpool ile Real Madrid arasındaki Şampiyonlar Ligi final maçı 28 Mayıs''ta Paris''te oynanacak. Geçen yılın Şampiyonlar Ligi finalinde de yine iki İngiliz ekibi Chelsea ve Manchester City oynamış, kazanan ise Chelsea olmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar