Şampiyon Beşiktaş kupalarını kaldırdı

Şampiyon Beşiktaş kupalarını kaldırdı
Vodafone Park stadında şampiyonluk kutlamalarını gerçekleştiren Beşiktaş, her ne kadar pandemi yasakları nedeniyle bu kutlamaları seyirsicisiz olarak yapmış olsa da siyah beyazlı taraftarlar stadın yakınında birikerek takımlarına destek verdi.

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlamasının ardından Türkiye Kupası'nı da kazanan Beşiktaş, bu akşam gerçekleştirilen kutlamalar sonrasında kupalarını kaldırdı.

Küçüksu'dan deniz yoluyla stada hareket eden siyah-beyazlı takımın teknik heyeti ve oyuncuları, Kabataş'a ulaştı. Buradan takım otobüsüyle Vodafone Park'a hareket eden siyah-beyazlıları, taraftarlar coşkulu bir şekilde karşıladı.

kupa-besiktas-2.jpg

Takım otobüsü taraftarların yoğun ilgisi arasında stada vardı. Teknik heyet ve oyuncuları tribünde bulunan az sayıdaki taraftar şampiyonluk tezahüratlarıyla karşıladı.

Siyah beyazlı taraftarlar da Beşiktaş sokaklarını tıklım tıklım doldurdu ve yaptıkları tezahüratlarla ligi iki kupayla kapatan takımlarına olan desteklerini gösterdi. 

 

Meşalelerle yürüyen taraftarlar polis engelinin önünde toplandı ve şampiyonluk şarkıları söyledi.

GEMİLERLE DENİZDEN GELDİLER

Siyah Beyazlı taraftarlar kiraladıkları gemilerle stadyuma denizden ulaştılar ve dikkat çeken görüntüler ortaya çıktı.

besiktas-gemi.jpg

19:03 itibariyle sahaya çıkmaya başlayan Beşiktaş takımı oyuncuları Türkiye genelinde gerçekleştirilen 19:19'da İstiklal Marşı okuma coşkusuna eşlik etti. 

Kupa töreni için saha ortasında kırmızı halının yer aldığı ve oyuncularla yöneticilerin oturacağı tribününde bulunduğu bir platform hazırlandı. Platformunu arkasında dev ekranda "Şampiyon Beşiktaş" yazısı da yer aldı.

besiktas-ic-ic.jpg

Beşiktaşlı şarkıcıların sergiledikleri performansların ardından futbolcular stadın ortasında hazırlanmış olan platformun üzerinde kupalarını kaldırdı.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar