Şamil Tayyar'dan Bülent Arınç'a: "Umarım başsavcının başını yemez"

Şamil Tayyar'dan Bülent Arınç'a: "Umarım başsavcının başını yemez"
Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'in FETÖ'den yargılandığı davada beraat almasına ilişkin, "Ekrem Yeter ile ilgili bizim açımızdan o dosya dolu bir dosyaydı. Karara itiraz ettik" şeklinde konuşmuştu. AKP'li Şamil Tayyar'dan Arınç'a gönderme geldi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman yargıdaki FETÖ davalarıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter'in FETÖ'den yargılandığı davada beraat almasına ilişkin, "Ekrem Yeter ile ilgili bizim açımızdan o dosya dolu bir dosyaydı. Karara itiraz ettik" demişti.

"DEĞERLİ PARTİ BÜYÜĞÜMÜZ VE POLİTİKALARINIZIN BANİSİ"

Arınç'a AKP eski Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'dan gönderme geldi. Tayyar, kendisinin ve Mehmet Metiner'in milletvekilliği listesine girememesinin Arınç tarafından müdahaleyle gerçekleştiğini hatırlatarak, "Arınç... Değerli parti büyüğümüz ve politikalarınızın banisi! Yüce insan! Seçim sonrası Habertürk yayınında, beni ve Metiner’i listeye kendisinin aldırmadığını söylemişti! Umarım, başsavcının başını yemez!" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar