Saldırıya uğrayan Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'dan canlı yayında çarpıcı açıklamalar

Saldırıya uğrayan Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'dan canlı yayında çarpıcı açıklamalar
Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu geçtiğimiz cuma günü 4 kişi tarafından uğradığı saldırıyla ilgili Haber Global'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Orhan Uğuroğlu, 4 kişinin saldırısına uğramasının ardından, yaşananları Haber Global'de anlattı. 

Uğuroğlu'nun açıklamaları:

Can güvenliği açısından devlete başvurup Türk polisinden koruma talebi için başvuru dilekçesi hazırladılar, onu imzaladım. Bana saldıran 4 kişi 11 saat sonra serbest bırakıldı. Nöbetçi savcı basit bir sokak kavgası olarak niteledi. Ben hayatımda kimseyle sokakta kavga etmedim. Üzerime araba sürüldü, öldürülmeye çalışıldım. Bunun temeli Selçuk Özdağ'ın verdiği bir siyasi demecin benim köşemde yer alması. Bunun organize suç örgütü tarafından, organize terör suçu olduğunu düşünüyoruz.

Ben sayın Adalet Bakanına cumartesi günü bir mesaj attım. Serbest bırakıldılar dedim. Savcıya, hem organize suç açısından hem de delil karartacaklarını ifade ettik dilekçede. Sayın savcı, basit bir yaralama demiş. Biz sokaktaki kavgaya tutuklama veremeyiz demiş, adli kontrol şartıyla serbest kalmışlar. Delil karartma imkanı ortada. 

Ben HSK'ya da suç duyurusunda bulundum. Hem haklarımı kullanıyorum hem de Türk medyası adına, saldırıyı karşılıksız bırakmamak için elimden geleni yapıyorum. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar