Sakaryaspor Başkanı maç öncesinde primi böyle verdi!

Sakaryaspor Başkanı maç öncesinde primi böyle verdi!
Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç Bayburt İl Özel İdare Spor’la deplasmanda oynanan mücadele öncesinde soyunma odasında içinde 500 bin lira prim parasının yer aldığı çantayı soyunma odasına bıraktı.

TOLGAHAN KARAOĞLU / GÜNBOYU

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk yarının son mücadelesinde Bayburt İl Özel İdare Spor’a konuk olan Sakaryaspor’da ilginç bir gelişme yaşandı.

Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç,  Bayburt Özel İdare Spor maçı öncesi içinde 500 bin lira prim parasının yer aldığı çantayı soyunma odasının ortasına bıraktı.

Başkan Genç, burada futbolculara yaptığı konuşmada “Arkadaşlar sezonun ilk yarısının son maçına çıkıyoruz. Sezona kötü başladık. Ama ondan sonra göstermiş olduğunuz azim, mücadele istekle tekrar hedefimiz olan zirveye doğru yaklaştık. İnşallah bu maçı da alıp daha da yaklaşacağız. 3 maç için 9 puan, prim sözü vermiştim size. İki maçı aldınız. Bu maçı alacağınızdan da şüphemiz yok. Buyurun arkadaşlar, söz verdiğimiz 500 bin lira. Annenizin ak sütü gibi hepinize helal olsun. ” ifadelerini kullandı.

Bayburt Genç Osman Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi 2-0 kazanan yeşil siyahlılar soyunma odasına çanta içerisinde bırakılan primi almayı başardı.

Öte yandan Sakaryaspor, maç sonucu ile birlikte 27 puanla 7. Sıraya yerleşirken Bayburt İl Özel İdare Spor ise aynı puanla 8. Sıraya geriledi. Ligde lider Tuzlaspor’un 34 puanı bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar