Sakarya'da abisinden hamile kalan kızı devlet sahiplendi

Sakarya'da abisinden hamile kalan kızı devlet sahiplendi
Sakarya'da meydana gelen olayda, abisinin tecavüzü nedeniyle hamile kalan ve 1 bebek dünyaya getiren 14 yaşındaki kız çocuğunun İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından sahiplenildiği ortaya çıktı.

Medyabar'ın haberine göre Sakarya'da ; öz ağabeyi tarafından uğradığı tecavüz sonrasında çocuğu Dünya'ya gelen 14 yaşındaki kız çocuğu Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından aileden uzaklaştırılarak koruma altına alındı. 14 yaşında anne olan üstelik ağabeyi tarafından uğradığı tecavüzü, doğum sancıları ile gittiği hastanede hamile kaldığı ve doğurmak üzere olduğu ortaya çıkana kadar saklamaya çalışan kız çocuğuna, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan psikologlar tarafından psikolojik destek veriliyor.  

ERKEN DOĞUM YAPTI 

Öte yandan erken doğum nedeniyle sağlıksız olduğu ve sakat olabileceği, hatta yaşama tutunmasının mucizelere bağlandığı annenin bebeğinin ise sağlık durumunun giderek iyiye gittiği, hatta bir kaç günü daha atlatırsa normal doğan bir bebek kadar sağlıklı olabileceği kaydedildi. Aileden uzaklaştırılan çocuk yaştaki annesi gibi doğan bebekte Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde koruma altına alındı. 

ABİ CEZAEVİNDE

14 yaşındaki annesinin yaşadığı büyük travma nedeniyle psikolojisinin yerinde olmayacağı göz önünde bulundurulan bebek, ne annesine nede annenin ailesine gösterilmeden koruma altında tutuluyor. Yine iddialara göre kız kardeşine tecavüz ettikten sonra hamile bırakan daha sonrada kız kardeşinden bir çocuğu olan abi ise ceza evinde mahkemeye çıkacağı günü bekliyor...

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar