Sahte içkiden toplamda 69 kişi öldü!

Sahte içkiden toplamda 69 kişi öldü!
Türkiye gündemine düşen sahte alkol ölümleri gün geçtikçe artıyor. 9 Ekim'den bu yana düzenlenen sahte içki operasyonlarında gözaltına alınan 442 kişiden 94'ü tutuklandı. Operasyonların başladığı günden bu yana ülke genelinde 69 kişi yaşamını yitirdi.

Sahte içkide toplam ölüm sayısı!

Ülke genelinde yasa dışı yollarla para kazanma amacıyla üretilip satılan sahte içkiler can almaya devam ediyor. Emniyet güçlerinin sahte alkol satan ve üreten firmalara, iş yerlerine operasyonu da sürüyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Aydın'ın Didim ilçesine bağlı Altınkum Mahallesi'nde bir evde Şevket Özgür Y. (48) ile Havva Ö'nün (42) rahatsızlandığının bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Havva Ö'nün hayatını kaybettiğini belirledi. 

Didim Devlet Hastanesinde sahte içki zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alınan Şevket Özgür Y. ise Aydın Devlet Hastanesine sevk edilerek yoğun bakıma alındı.
Mersin'in Erdemli ilçesi Kösbucağı Mahallesi'nde yaşayan M.A. rahatsızlanınca tedavi için Erdemli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Metil alkolden zehirlendiği belirlenen M.A, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

69 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ülke genelinde 9 Ekim'den bu yana 14 günlük süreçte İzmir'de 27, İstanbul'da 10, Aydın'da 8, Kırıkkale ve Mersin'de 7'şer, Kırklareli 3, Muğla, Zonguldak ve Tekirdağ'da 2'şer, Trabzon'da 1 olmak üzere metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle yaşamını yitirenlerin sayısı 69'a çıktı

Ülke genelinde sahte alkol operasyonları devam ediyor.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar