Şahin Irmak'tan çok konuşulacak bebek açıklaması: Bence herkes ürememeli

Şahin Irmak'tan çok konuşulacak bebek açıklaması: Bence herkes ürememeli
Aşk Yolunda adlı filmiyle sevenlerinin karşısına çıkan oyuncu Şahin Irmak verdiği röportajda evlilik hayatı ve çocuk üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Çiğdem Batur'la başrolünü oynadığı filmi Aşk Yolunda ile beyazperdeye merhaba diyen Şahin Irmak, Hürriyet'e verdiği röportajda özel hayatına dair soruları da yanıtladı. Eşi Asena Tuğal'la ayrılacağı yönündeki haberleri yalanlayan Irmak bebek sahibi olmayı düşünmediğini "Bence herkes ürememeli" sözleriyle dile getirdi.

İşte Şahin Irmak'ın verdiği röportajın o kısımları:

Genellikle evli çiftler pek ortalıkta görülmeyince ayrılık dedikoduları çıkar. Sizin de Asena Tuğal ile hakkınızda böyle haberler yapıldı. Evliliğinizde her şey yolunda mı?

- Şahin Irmak: Akmerkez’de köpekleri görmüşler, “Çocuk yok, köpek var, o zaman bunlar ayrılıyor” mantığıyla ayrılık haberi yapmışlar.
Biz her şeyi göz önünde yaşayan, sosyal medyada paylaşan, ilişkisini insanların gözüne sokan insanlar olmadık. Benim de bir özel hayatım var, onun da.
Bazen bağımsız gezebiliyoruz. 2-3 ay ayrı kalabiliyoruz. Bu, ilişkide sorun olduğu anlamına gelmiyor. Hep el ele gezenleri görmüyor musunuz, 3 ay sonra ayrılıyorlar. Hani el ele geziyordunuz, ne oldu?

Çocuk sahibi olma planlarınız var mı?

- Hiç düşünmüyorum. Çocukla uğraşamam. Çocuk çok ciddi bir konu. “Heveslendim, benim de çocuğum olsun, annemler de istiyor, hadi yapalım...” Benim için çocuk öyle bir şey değil. Çok büyük bir sorumluluk ve ben o sorumluluğu alabilecek gibi hissetmiyorum.

Asena Hanım’ın bu konuda fikri ne?

- O da o kadar istemiyor. Arkadaşlarımızın çocuklarını seviyoruz. Herkesin çocuğu olmak zorunda değil. Bence herkes ürememeli.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar