Sahile tuvaletini yapan kişi uyarılınca, dehşet saçtı!

Sahile tuvaletini yapan kişi uyarılınca, dehşet saçtı!
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde çimenlik alana tuvaletini yapan kişi çevredekiler tarafından uyarıldı. Uyarılara kulak asmayan kişi, kendisini uyaran Hamdi B. ve Enes B.’yi yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Sahile tuvaletini yapan kişi uyarılınca...

Olay, saat 04.00 sıralarında Karşıyaka Vapur İskelesi yakınında meydana geldi. Kimliği öğrenilemeyen kişi, sahlide yürürken çimlik alanda tuvalet ihtiyacını gidermek istedi. Olayı gören Hamdi B. ve Enes B., bu kişiye tepki gösterince tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kimliği belirsiz kişi, yanındaki bıçağı çekip, Hamdi B. ve Enes B.’yi yaralayarak kaçtı.

ŞÜPHELİNİN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI 

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis çevre güvenliği aldığı sırada Hamdi B.’yi bir otomobile bindiren arkadaşları olay yerinden kaçırmak istedi. Polis kısa süreli kovalamacanın ardından otomobili durdurdu. Hamdi B. ve Enes B. ambulanslarla Çiğli Bölge Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar