Şahan Gökbakar rakamlarla konuştu: Bu kış yine kapanacağız

Şahan Gökbakar rakamlarla konuştu: Bu kış yine kapanacağız
Bir süredir sosyal medya sayfalarından paylaşımda bulunmayan Şahan Gökbakar, sessizliğini bozdu ve son olarak yükselen günlük korona virüs vakalarıyla ilgili dikkat çeken satırlar yazdı.

Kendi yarattığı Recep İvedik karakterine çektiği filmlerle hatırı sayılır bir başarı ve kazanç elde eden Şahan Gökbakar, bir süredir ara verdiği sosyal medya hesaplarını yeniden kullanmaya başladı.

Gündelik hayata dair dikkatini çeken konularda yazmaktan geri durmayan Gökbakar, bu defa günden güne artan korona virüs vaka sayılarıyla ilgili paylaşımda bulundu. Bu hızla ilerleyen vakalar yüzünden yeniden eve kapanacağımızı iddia eden Gökbakar şunları yazdı:

sahan-ic-002.jpg

"Bakın bu sonbahar ve kış aylarında yine kapanacağız. Neredeyse 17 günlük kapanmanın rakamlarına geldik... Bu gidiş onun habercisi. Benim ve ailemin de ferdi olduğumuz bu toplumun, tüm sosyal seviyelerinden bazılarının aymazlığı, umursamazlığı, duyarsızlığı, cahilliği ve vurdumduymazlığı sebebiyle bütün herkes zarar görüyor. 

Sağlık çalışanları bıktı, esnaf bıktı, kendini koruyan, aşılanan topluma saygılı insanlar bıktı. Bu gidişat size şunu göstersin, yukarıda saydığım tüm sıfatlar Covid-19'dan daha tehlikeli..."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar