Sağanak yağışlar devam edecek...

Sağanak yağışlar devam edecek...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayımlanan 5 günlük hava tahmin raporuna göre, yurt genelinde sağanak yağışlar etkisini göstermeye devam edecek. Özellikle yurdun Batı ve Orta Karadeniz bölgelerinde yağışlar kuvvetli şekilde devam edecek. 8 il için 'sarı kodlu' uyarı yayımlandı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre, yurt genelinde sağanak yağışlar etkisini sürdürecek. Meteoroloji, sel felaketini yaşayan ve sağanak yağışlar nedeniyle zor günler geçiren Batı ve Orta Karadeniz illerini bir kez daha ''sağanak yağış'' konusunda uyardı. Meteoroloji, 8 ile ''sarı kodlu'' uyarı verdi. 

Bir süredir sağanak yağışların etkisi altında olan Karadeniz bölgesinde yağışlar devam edecek. Öte yandan yurt genelinde de hafta sonuna kadar kuvvetli ve yerel kuvvetli yağışların devam etmesi bekleniyor. 

Sağanak yağış tahmininde bulunan Meteoroloji, birçok ili meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı uyardı. Meteoroloji, 30 Haziran Perşembe günü için (yarın) Ankara, Bolu, Çankırı, Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce''ye ''sarı kodlu'' uyarı yayımladı.  

Meteoroloji tarafından yayımlanan 5 günlük hava tahmin raporuna göre, yurt genelinde sağanak yağışların etkisini sürdüreceği görülüyor. 

Meteoroloji''nin ''sarı kodlu'' uyarı yayımladığı iller haritası da Batı ve Orta Karadeniz illerinin halen risk altında olduğunu gösteriyor. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar