Sağanak yağış Rus turistlere engel olmadı!

Sağanak yağış Rus turistlere engel olmadı!
Antalya’da öğle saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış Rus turistlerin denize girmesine engel olmadı. Öte yandan, amatör balıkçıların da sağanak yağışa aldırış etmeden sahile koşmaları dikkat çekti.

Sağanak yağış Rus turistlere engel olmadı!

Antalya, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışın etkisi altına girdi. İl genelinde etkili olan sağanak yağış Rus turistlerin denize girmesine engel olmadı. Sağanak yağışa rağmen Konyaaltı Sahiline gelen Rus turistler denizin keyfini doyasıya çıkarırken Rusya'da bu mevsimde kar yağışı olduğunu, Antalya'da yağmurun altında denize girmenin inanılmaz bir duygu olduğunu belirttiler. 

"TÜRKİYE'DE HER ŞEY YOLUNDA"

Moskova'dan Antalya'ya tatile gelen Rus turist Barina İvanov, “Çok iyi hissediyoruz. Türkiye'de her şey yolunda. Rusya'da bu mevsimde kar yağıyor ve mont giyiyoruz. Antalya'da denize girmemiz inanılmaz. Yağmur yağıyor ama su soğuk değil” dedi.

32-002.jpg

SAĞANAK ALTINDA BALIK AVI 

Sağanak yağış altında balık tutmanın bir hastalık olduğunu söyleyen amatör balıkçı Mustafa Tezcan, “Yağmurda dahi balık tutuyor olmam bir hastalık. Hava koşulları ne olursa olsun balık tutmaya çalışıyorum. Bizimkisi amatör balıkçılık. Hobi için geliyoruz ama siz gelmeyin balık tutmaya, bu bir hastalık oluyor bırakamıyorsunuz. Ben ilk balığımı 10 yaşında tutmuştum şuan 42 yaşındayım hala balık tutuyorum” diye konuştu. (DHA)

221.jpg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar