Şafak vakti narkotik operasyonu

Şafak vakti narkotik operasyonu
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü, şehrin genelinde uyuşturucu tacirlerine yönelik havadan helikopter destekli şafak operasyonu gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında birçok kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da narkotik operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, sabahın erken saatlerinde Anadolu Yakasında birden fazla adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre önceden fiziki ve teknik takip yapılan 30 kişinin adreslerine Polis Özel Harekat Ekipleri ile birlikte giriş yapıldı.

BİRÇOK KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 

Adreslere yapılan operasyonda polis helikopteri de havadan destek verdi. Ayrıca hassas narkotik köpeği Alf de girilen adreslerde arama gerçekleştirdi. Adreslerden biri olan Pendik Yeşilbağlar Mahallesi’ndeki 3 katlı bir apartmanın 3. katına da Özel Harekat ekipleri eşliğinde girildi. Anadolu yakasının birden fazla noktasında gerçekleştirilen operasyonda birçok kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

HIRSIZLARIN DEPOYA GİRİŞ VE ÇIKIŞ ANLARI...

Sultanbeyli’de gece saatlerinde bir evin depo olarak kullandığı yere giren 3 hırsız güvenlik kameralarına aldırış etmeden hırsızlık yaptı. Hırsızlar, ev sahibinin kendilerine seslenmesine aldırış etmeden matkap ve benzeri malzemeleri çaldı. Hırsızlardan biri güvenlik kamerasını görünce maskesini taktı. Hırsızların depoya giriş ve çıkış anları güvenlik kamerasına yansıdı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar