Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'den şok itiraf!

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'den şok itiraf!
Sadakatsiz dizisinin başrol karakteri Asya'yı canlandıran Oyuncu Cansu Dere aldatılma sahnesi ile herkesin ilgi odağı oldu. Cansu Dere, bir derginin kapağı olarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Cansu Dere'den şoke eden itiraf!

Sadakatsiz dizisinde başrolünde oynayan Cansu Dere bir derginin kapağında yer aldı. Oyuncu hem özel hayatı hem de dizi ile ilgili şoke eden itiraflarda bulundu.

Sabah'ın haberine göre, Dere, Cansu Dere 'Siz aldatılsanız ne yaparsınız? Öç almak mı, sessizce terk etmek mi olur tercihiniz?' sorusuna verdiği yanıtlar ile herkesi şaşırttı.

"YABANCI OLDUĞUM DURUM DEĞİL"

"Birçok kişi gibi benim de yabancı olduğum bir durum değil aldatılmış olmak. Sevgi gibi, öç almak, kin, nefret duymak da çok güçlü duygular. Böyle bir şey yapmış olan birisine tekrar güçlü bir duygu beslemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Zaten anlamını da yitiriyor önceden hissettiklerim. O yüzden, tatsız bir hadise, 'Bu insan da böyleymiş, ne yapalım' der hayatıma devam ederim. İnsanın olduğu yerde iyilik kadar, kötülük ve çirkinliğin de olduğuna inanan, bunu baştan kabul eden biriyim.

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar