Sabah'ın VeBitcoin hakkında övgü dolu 'haberi' ortaya çıktı! CEO İlker Baş gözaltına alınmıştı

Sabah'ın VeBitcoin hakkında övgü dolu 'haberi' ortaya çıktı! CEO İlker Baş gözaltına alınmıştı
Sabah gazetesinde, MASAK tarafından hesaplarına bloke konulan ve yöneticileri hakkında inceleme başlatılan VeBitcoin CEO’su İlker Baş ile yapılan röportaj ortaya çıktı. Gazetede, VeBitcoin sitesi hakkında "yeniliklerini her gün artıran başarılı bir teknoloji firması" ifadeleri kullanılıyor. Ayrıca VeBitcoin'in Türkiye'deki önemli bir açığı ve endişeyi ortadan kaldırdığı iddia ediliyor.

MASAK tarafından hesaplarına bloke konulan ve yöneticileri hakkında inceleme başlatılan VeBitcoin CEO’su İlker Baş’ın, Sabah gazetesinde röportajı ortaya çıktı. Gazete, VeBitcoin sitesi hakkında "yeniliklerini her gün artıran başarılı bir teknoloji firması" ifadeleri kullandı. Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanlığı, kripto para platformu Vebitcoin'in Türkiye'deki finansal kuruluşlardaki hesaplarını bloke etti. DHA'nın aktardığına göre, VeBitcoin'in CEO'su İlker Baş gözaltına alındı.

ENDİŞEYİ ORTADAN KALDIRDIĞI İDDİA EDİLİYOR 

Baş'ın daha önce Sabah gazetesinde yayımlanan bir röportajı ortaya çıktı. Sabah gazetesinde, MASAK tarafından hesaplarına bloke konuşan VeBitcoin sitesi hakkında "yeniliklerini her gün artıran başarılı bir teknoloji firması" ifadeleri kullanılıyor. Ayrıca VeBitcoin'in Türkiye'deki önemli bir açığı ve endişeyi ortadan kaldırdığı iddia ediliyor.

ewrwer.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar