Sabah yazarı Melih Altınok'tan Fatih Altaylı'ya kavgada söylenmeyecek sözler

Sabah yazarı Melih Altınok'tan Fatih Altaylı'ya kavgada söylenmeyecek sözler
Sabah yazarı Melih Altınok, bugünkü yazısında Habertürk Yazarı Fatih Altaylı'nın sağlık sistemi ile ilgili ifadelerine tepki gösterdi. Altaylı için isim vermeden "Habertürk'ün küfürbaz kof kabadayısı" ifadesini kullanan Altınok, "İyi ki ülkeyi bu akıl yönetmiyor diyorum. Faşizm neymiş o zaman görürdünüz!.." dedi.

Sabah yazarı Melih Altınok, Habertürk Yazarı Fatih Altaylı hakkında isim vermeden sert ifadeler kullandı. 

Fatih Altaylı'nın "Hastalar tedavi masraflarını kendileri ödeyecek. Parası olmayana tedavi uygulanmayacak' desin bakın bu güruhun bir teki sokakta kalıyor mu! Bunların anlayacağı tek dil bu" ifadelerine tepki gösteren Melih Altınok, Altaylı için "Habertürk'ün küfürbaz kof kabadayısı" ifadelerini kullandı. 

Melih Altınok'un Sabah gazetesinde yayınlanan "İyi ki ülkeyi gazeteciler yönetmiyor" başlıklı yazısından ilgili bölüm şöyle:

"Açık alanlarda maske takma zorunluluğu getirilen İstanbul'da vatandaşa farklı ilçelerde farklı cezalar uygulanıyordu. Bazı ilçelerde 392 TL ceza kesilirken, bazılarında bu rakam 3.150 liraya çıkıyordu. Sonunda İstanbul geneline standart geldi. 900 TL'de karar kılındı.
Sokakta gözlediğim kadarıyla yasağı uygulamakla görevli olan resmi yetkililer para cezasından önce vatandaşı uyarma yoluna gidiyorlar. Sağ olsunlar. Zira burada amaç gelir elde etmek ya da vatandaşı terbiye etmek, cezalandırmak olmasa gerek.

Gazetecilerin sokağa maskesiz çıkan vatandaşlarla ilgili fantezilerine" bakınca devlet yine insaflı diyor insan...

Dün de Habertürk'ün küfürbaz kof kabadayısı, "güruh" dediklerinin "anlayacağı" dilden konuşuyordu:
"Hastalar tedavi masraflarını kendileri ödeyecek. Parası olmayana tedavi uygulanmayacak' desin bakın bu güruhun bir teki sokakta kalıyor mu! Bunların anlayacağı tek dil bu. Bana sorarsanız iyi de olur. Çünkü ben vergilerimle sağlanan sağlık hizmetinden bu saygısız, sorumsuz, izansız güruhun ahmakça yaşam tarzını finanse etmek istemiyorum"

Gerçi dost sohbetlerinde daha da ileriye gittiklerine eminim ya... Bereket henüz "Sallandıracaksın Taksim'de üçünü beşini bak bakalım bir daha kimse sokağa maskesiz çıkıyor mu" diyen çıkmadı.
Pandemi sürecinde bilim çevrelerinin çalışmalarını sorgulamak yerine sadece vatandaşa yüklenen ve ne işe yaradıkları meçhül sorumlukları öne çıkaran medyaya bakınca, iyi ki ülkeyi bu akıl yönetmiyor diyorum.

Faşizm neymiş o zaman görürdünüz!.."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar