Saba Tümer'e konuşan Okan Bayülgen Tiktok kullanan Z kuşağına verdi veriştirdi

Saba Tümer'e konuşan Okan Bayülgen Tiktok kullanan Z kuşağına verdi veriştirdi
Saba Tümer'in ınstagram canlı yayınına konuk olan Okan Bayülgen Tiktok kullanan Z kuşağını eleştiri yağmuruna tuttu. Instagram'ın felaket bir yer olduğunu söyleyen Bayülgen, "Twitter öyle. Facebook mezarlık. YouTube’dan çıkacağım" ifadelerini kullandı.

Okan Bayülgen Tiktok kullanan Z kuşağına verdi veriştirdi. Instagram'ın felaket bir yer olduğuna dikkat çeken Bayülgen, "Twitter öyle. Facebook mezarlık. YouTube’dan çıkacağım. Hatta cep telefonumdaki Safari’yi bile sileceğim. Bir tek Spotify iyi. Onda kalacağım" ifadelerine yer verdi. 

"ORADA DANS EDEN KIZLAR GERİ ZEKALI"

Çocuklarına oyalanması için cep telefonu, tablet veren annelerin hepsi aslında çocuklarına uyuşturucu satıyor. TikTok bir felaket. Dünyanın sonu. Orada dans eden kızlar geri zekâlı. Çocuklarının IQ’su 15’se, cep telefonundan, tabletten izledikleri TikTok o IQ’yu 5’e indiriyor.

"Z KUŞAĞI PİLOT OLSA O UÇAĞA BİNMEM"

"TikTok, Z kuşağından neden umutlu olmamamız gerektiğini anlatan bir şey" ifadelerine yer veren Bayülgen, "Z kuşağından biri ameliyatım için doktor olarak karşıma çıksa ona güvenmem. Bindiğim uçağın pilotu olarak karşıma gelse güvenmem" dedi. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar