Saadet Partisi'ni karıştıracak fotoğraf! Partisinden habersiz mi hareket etti?

Saadet Partisi'ni karıştıracak fotoğraf! Partisinden habersiz mi hareket etti?
Daha önce de bir araya gelip parti içinde tartışmalara neden olan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gittiği iddia edildi.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 47’nci yıldönümü vesilesiyle gitti.

Odatv'nin edindiği bilgilere göre Asiltürk, KKTC'ye Erdoğan'ın onur konuğu olarak uçakta yer aldı. Asiltürk dönemin İçişleri Bakanı olarak törene davet edildi.

PARTİSİNDEN HABERSİZ GİTTİ

Ancak bu törene Asıltürk'ün katılıp katılmayacağına dair parti yönetiminin bilgisi olmadığı öğrenildi.

DÖNEMİN MGK ÜYESİ: BANA DAVET GELMEDİ

Konuyla ilgili Odatv'ye konuşan dönemin Milli Güvenlik Kurulu (MGK) üyesi ve Çalışma Bakanı Önder Sav, 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 47’nci yıldönümü vesilesiyle kendisine bir davet gelmediğini söyledi. Sav konuyla ilgili "Cumhurbaşkanı'nın takdiri" dedi.

saadet-partisi.jpg

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın SP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile iftarda bir araya gelmesinin ardından Milli Görüş cephesinde yeniden “son günlerdeki icraatları nedeniyle partinin Cumhur İttifakı’nda yer alması gerektiğine yönelik görüşlerin ağırlık kazandığı” dillendirilirken, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun bu durumdan hayli rahatsız olduğu iddia edilmişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar