Saadet Partili Cihangir İslam'dan Cübbeli'ye tepki

Saadet Partili Cihangir İslam'dan Cübbeli'ye tepki
Saadet Partisi Milletvekili Cihangir İslam, kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'na saygısızlık ettiğini ve 'kefensiz bırakmakla' tehdit ettiğini söyledi.

İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden, kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçen hafta Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu sert ifadelerle eleştirmişti. Cübbeli Ahmet, Karamollaoğlu için “Saadet’in proje başkanının ‘Müslümanım ama İslamcı değilim’ lafı, ‘İnsanım ama insancı değilim’ mânâsına gelmektedir” demiş, “Beyaz sakalından utan be kaç yaşına gelmişsin” şeklinde sözler kullanmıştı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim de, “Cübbeli kardeşim bilmiyor mu bu tarz çıkışlarının dahil olduğu, bizim de sevdiğimiz ve saygı duyduğumuz, İsmailağa Camiasını da üzdüğünü ve yaraladığını" diyerek Cübbeli Ahmet’e seslenmiş ve "Buyrun gelin, İl Başkanlığımızda bir kahve içelim. Aklınıza yatmayan ne varsa sorun söyleyelim" davetinde bulunmuştu.

Saadet Partisi İl Başkanı’nın Cübbeli’ye yaptığı kahve davetine, Saadet Partisi (SP) İstanbul Milletvekili Cihangir İslam’dan tepki geldi. SP’li vekil İslam sosyal medya hesabından, “Sadece Sayın Genel Başkanımıza saygısızlık etmekle kalmayan, ‘kefensiz bırakmakla’ da tehdit ettiğini zanneden bu zat aleni özür dilemedikçe @SaadetPartisi İstanbul İl Başkanı onunla oturup kahve içmemeli, yarenlik etmemelidir. Şahsi muhabbetleri varsa siyaset dışı tutulmalıdır” diye yazdı.

İşte Cihangir İslam'ın o paylaşımları:

cihangirislam.JPGcihangirislam2.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar