Ryan Babel Galatasaray'dan ayrılma nedenini açıkladı

Ryan Babel Galatasaray'dan ayrılma nedenini açıkladı
Sezon başında Galatasaray'a transfer olan ve daha sonra devre arası transfer döneminde Hollanda takımlarından Ajax'a giden yıldız futbolcu Ryan Babel, Galatasaray'dan neden ayrıldığına yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Devre arasında Galatasaray'dan Ajax'a transfer olan Ryan Babel, Galatasaray ile zorlu bir sezon geçirdiğini ve takımın performansının kendi özgüvenini ve formunu da etkilediğini söyledi.

İşte Babel'in açıklamaları;

"Önümüzdeki aylarda hedefim çok net, Avrupa Şampiyonası'nda yer almak. İnsanlar beni yanlış anlamasın, öncelik tabii ki Ajax. Kulüp ile şampiyonluk yaşamak ve Avrupa Ligi'nde final oynamak istiyorum Ancak Ajax'ta iyi performans göstererek, Avrupa Şampiyonası için önemli oyunculardan biri olduğumu göstermek ve Hollanda'dan davet almak istiyorum. Tüm enerjimi buna harcamayı istiyorum. Kariyerimin sonuna yaklaşıyorum. Olabildiğince eğlenmek ve kalan zamandan en iyisini yaşamak istiyorum.

"G.SARAY İLE ZORLU BİR SEZON GEÇİRDİM"

Ajax'a dönmek benim için neden çok önemli? Galatasaray ile zorlu bir sezon geçirdim. Takım da zorlu bir sezon geçiriyordu. Takımın performansı benim formumu ve öz güvenimi de etkilemeye başladı. Yaz aylarına doğru iyi bir performans sergilemek istiyordum ve Kasım ayından bu yana, Ajax'a gitmenin benim için en doğrusu olduğunu hissetmeye başladım.

"DOĞRU BİR ADIM OLARAK GÖRÜNDÜ"

Galatasaray da bu durumu finansal olarak iyi şekilde kullanabilirdi. Ajax'ın da ekstra bir hücumcuya ihtiyacı vardı ve benim de motivasyonum tamdı. Avrupa Şampiyonası için bu transfer doğru bir adım olarak göründü gözüme."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar