Rusya'da Yusuf Yazıcı fırtınası...

Rusya'da Yusuf Yazıcı fırtınası...
Rusya Premier Lig'in 22. haftasında CSKA Moskova, sahasında Rubin Kazan'ı 6-1 mağlup ederken ev sahibi ekipte milli oyuncu Yusuf Yazıcı yaptığı hat-trick ile maça damga vurdu.
CSKA Arena''da oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, 5. dakikada Yusuf Yazıcı''nın attığı gol ile 1-0 öne geçti. 11. dakikada Gbamin, 24. dakikada Medina ve 26. dakikada Carrascal ile 3 gol daha bulan CSKA Moskova, skoru 4-0''a getirdi. Rubin Kazan, Kuchaev''in 38. dakikada attığı gol ile farkı 3''e indirdi: 4-1. 44''üncü dakikada deplasman ekibinde Lomovitskiy 2. sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı ve ilk yarı ev sahibi ekibin 4-1 üstünlüğü ile sona erdi. Milli oyuncu Yusuf Yazıcı, 67. dakikada attığı gol ile skoru 5-1''e getirdi. 86. dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçen Yusuf, kendisinin 3., takımının 6. golünü kaydetti. Milli oyuncu, 90. dakikada yerini Akhmetov''a bıraktı.
 
Karşılaşmada başka gol olmayınca CSKA Moskova, sahadan 6-1 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından ev sahibi ekip puanını 42''ye yükseltirken Rubin Kazan ise 25 puanda kaldı.
 
A MİLLİ TAKIMI''NIN ADAY KADROSUNA ÇAĞRILDI
 
Ocak ayındaki ara transfer döneminde Fransa Ligue 1 ekibi Lille''den kiralık olarak CSKA Moskova''ya katılan Yusuf Yazıcı, sergilediği performans ile dikkat çekiyor.
 
Rubin Kazan karşısında da 3 gol kaydederek takımının galibiyetinde önemli pay sahibi olan Yazıcı, CSKA formasıyla çıktığı 5 resmi maçta 6 gol atarken 2 asist yapma başarısı gösterdi. 25 yaşındaki oyuncu, CSKA Moskova ile sergilediği başarılı performansın ardından yeniden A Milli Futbol Takımı''nın aday kadrosuna da çağrıldı. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar