Rusya'da korona virüs katliamı

Rusya'da korona virüs katliamı
Rısya'da korona virüs nedeniyle evden çıkmayan adam, gürültü yapan komşularına önce balkondan bağırdı, ardından katliam yaptı. Biri hamile bir kadın olmak üzere 5 kişiyi pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Rusya'da meydana olan olay korona virüsün insanlar üzerindeki psikolojik etkisinin ne kadar kötü olduğunu göstermesi bakımından dikkat çekti. Eşi yeni doğum yapan ve babalık izninde olan 31 yaşındaki Anton Franchikov isimli adam, birlikte yaşadığı apartmandaki biri hamile 5 kişiyi katletti.

Adamın doğumun ardından karısıyla evde vakit geçirdiği günlerde psikolojisinin bozulduğu ve kendini kaybettiği ifade ediyor.

Rusya'nın Ryazan bölgesindeki bir yerleşim olan Yelatma'de yaşanan olayda önce balkondan komşularına sessiz olmaları için bağıran, isteği dikkate alınmayınca eline aldığı pompalı tüfekle aşağıya indi.

Önce karşısına ilk çıkan Ilya Kondrakov isimli genç adamı öldüren Anton, ardından Viktor Kapitanov'u vurdu. Sitenin içinde ilerlemeye devam eden adam karşısına çıkan evli çift Yevgeny ve Kristina Tabunov çiftini kurşun yağmuruna tuttu. Son olarak ise Maksim Ukhov'u öldüren adam olay yerinden hızla kaçtı.

HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Emniyet güçlerinin kısa süre içerisinde yakaladığı adamın karısının olay esnasında evde ve banyoda olduğu için herhangi bir durumdan haberinin olmadığı ifade edilirken, evli çiftten hayatını kaybeden Kristina Tabunov'un yapılan otopsi sonucunda hamile olduğu belirlendi.

Anton Franchikov ve eşi Svetlana (Solda) ile hayatlarını kaybeden Yevgeny ve Kristina Tabunov çifti, Ilya Kondrakov ve Maksim Ukhov.

İlk sorgusunda ilk 3 cinayeti itiraf eden Anton, diğer cinayleri ise hatırlamadığını iddia etti.

Yerel yetkililer, Anton'un gürültü nedeniyle bebeğinin uyanmasına sinirlenerek eylemi gerçekleştirdiğini ifade ederken, ilçe belediye başkanı Grigory Danilov RT'ye yaptığı açıklmada karantinada kalan insanların psikolojisinin büyük ölçüde bozulduğunu ifade etti.

"ÇOCUĞUYLA BABALIK İZNİNDEYDİ"

Anton'un eşi olan 27 yaşındaki doktor Svetlana Franchikov, olayın arından ifade verdi ve serbest bırakıldı.

Anton'un annesi Tatyana, "Ona evde kalmasının kötü olduğunu söyledim, çünkü karısı çalışırken çocuğuyla babalık iznindeydi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar